Over Fintro Easy Banking Business

Fintro Easy Banking Business is een digitaal bankagentschap voor bedrijven en kleine zelfstandigen. Met deze toepassingen beheert u de geldstromen en bankverrichtingen in uw bedrijf op een veilige manier. Het online- bankingplatform is makkelijk in gebruik: u kan snel inloggen met een speciale toegangskaart. Meer weten? Bekijk onze verschillende modules hieronder.

Dit is nieuw in Fintro Easy Banking Business

Fintro Easy Banking Business is een dynamisch platform, dat we voortdurend vernieuwen en verbeteren. Daarom zijn er weer nieuwe functionaliteiten toegevoegd of aangepast om de verschillende modules nog gebruiksvriendelijker te maken.

Ontdek ook

Fintro Easy Banking Web

Een beveiligde Fintro-website voor particulieren & ondernemers waarop u uw bankverrichtingen uitvoert en die u toegang geeft tot uw rekeningen en kaarten, beleggingen, leningen en verzekeringspolissen, waar en wanneer u wilt.

Isabel 6

Een online en beveiligd platform met meerdere toepassingen voor bedrijven, organisaties en publieke instellingen. U beheert vlot en efficiënt alle bankverrichtingen voor al uw rekeningen die u bij verschillende banken hebt.